�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


VNON RECEPTY 2

Autor: Mirka Slavkov
Datum vyd�n�: 20.12.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=910

Tento jednoduch recept pat do oblben ady cukrov pipravovanho za studena. Pipravme si bjen kuliky, ve kterch je chu suench merunk a oech doplnna lehkost burizon

fiogf49gjkf0d

Merukov pochoutka

Tento jednoduch recept pat do oblben ady cukrov pipravovanho za studena. Pipravme si bjen kuliky, ve kterch je chu suench merunk a oech doplnna lehkost burizon

Receptura na 1100 g ajovho peiva: 350 g burison, 100 g suench merunk na drobno nakrjench, 100 g vlaskch jader hrub sekanch, 50 g msla, 125 g medu, 80 g tukov polevy, 50 g rozinek, 30 g  Tuzemku, 100 g okoldov polevy mec bl, 100 g lskovch jader praench nahoblovanch, 50 g nasekanch rozinek.

Postup: Tukovou polevu mrn povolme a vylehme s Tuzemkem, mslem a medem. Do vylehan pny vmchme ostatn suroviny a tvarujeme kuliky, kter nechme mrn zatuhnout. Rozpustme blou okoldu, kuliky v polev namme a obsypeme lskovmi jdry s rozinkami.

okoldov vneky s ten

Receptura na 900 g ajovho peiva: 250 g hladk mouky, 100 g moukovho cukru, 200 g msla, 50 g kakaovho prku, 50 g erstvch vajec, 300 g tukov polevy, 30 g kakaovho prku, 10 g Tuzemku, 200 g kandovanch ten.

Postup: Mslo uteme s cukrem a vejcem do pny, vmchme mouku s kakaovm prkem. Vypracujeme tsto, ze kterho tvarujeme kuliky do kterch vtlame kandovan ten a peeme asi 15 minut pi teplot 180 C.

Z mrn zmkl tukov polevy vylehme krm s kakaovm prkem a Tuzemkem. Na vychladl ajov peivo nastkme krmem okolo ten vneek


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku