�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
VNON RECEPTY 3 |
Autor: Mirka Slavkov Datum vyd�n�: 21.12.2006 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=912 |
okolda je nron a vyaduje dodren sprvnch pomr a teplot. To plat i pro dlnu ve kter budeme pralinky vyrbt. Dokonal spch zaruuje pouze klimatizovan prostor se stlou teplotou okolo 18 C |
Studentsk pralinka okolda je nron a vyaduje dodren sprvnch pomr a teplot. To plat i pro dlnu ve kter budeme pralinky vyrbt. Dokonal spch zaruuje pouze klimatizovan prostor se stlou teplotou okolo 18 C. Vte, e ta nmaha a pe se vyplat! Oblben druh okoldov dobrtky v modern prav. Skvl kombinace suchch plod s okoldou a zzvorem. Zzvor je pedstavitelem mdnho chuovho trendu a v kandovan podob je velmi atraktivn. Pesvdte se sami. Receptura: 500g okoldov polevy mec tmav, 250 g drcench arad praench, 100 g kokosov kostky v cukru, 60 g rozinek, 60 g suench merunk sekanch, 60 g kandovan pomeranov kry, 10 g kandovanho zzvoru drobn krjenho. Postup: Do vytemperovan okoldy vmchme vechny ingredience, aby byly potaen okoldou. Dvma likami tvarujeme noky, odkldme na papr a nechme ztuhnout. V receptue je mon pout i okoldu mlnou i blou. Tak lze pralinky pestkat kontrastn okoldou jako ozdobu.
Tato receptura je z Ameriky, nalezen pmo ve slunn Kalifornii, okovho - ale i jinho - rje. Plante pistci, mandl a arad. Arady se vyznauj jdrovinou velmi vrazn, pln chuti, kter se peenm a praenm jet zvrazuje. Receptura na 1200 g: 125 g cukru krupice, 125 g hndho cukru, 125 g nugety aradov npln, 125 g msla, 50 g vajec, 380 g hladk mouky, 3 g kypcho prku, 200 g okoldov polevy mec mln, 100 g cukru krupice na obalen. Postup: Z cukru (krupice i hnd), aradov npln, msla, vajec, mouky, jedl sody a kypcho prku vypracujeme tsto, tvarujeme kuliky, kter namome v cukru krupice. Do stedu kuliky zatlame pecku mln okoldy a dme pci. Peeme pi teplot 180 C asi 10 minut. |
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |