fiogf49gjkf0d
28. ronk cukrskho, zmrzlinskho a pekaskho veletrnho festivalu se vyznauje rok od roku nvtvnickou gradac, kdy navc v letonm roce v mase publika zeteln vystupovaly kontury obliej asijskch nvtvnk, je v letech pedchozch byly spe afrnovou vjimkou.
V proudcch davech kadho dne bylo mon zaslechnout v objemu mezzaforte i intonaci slovanskch jazyk, v nich dominovala rutina a chorvatina. etina, by trochu s odstupem, mla svj podl v unisonu nvtvnho sboru, a rovn tak, svm procentulnm podlem i sloventina.
Rozhovor v tiskovm stedisku s dvaty hovocmi melodickou italtinou, byl v letonm roce u pouze asem pedminulm, nebo letos v pvalu prce, krom povinnch nezbytnost, u neml nikdo na nikoho as.
Stejn tak dvj korzo veletrnmi halami, kdy bylo nkdy i mon si rozpaovanm prothnout chz devnc dy, patilo k dob minul, protoe leton zjem o cukrsk produkty, ani prozatm znme statistiky, bude urit rekordn a nedovoloval plin pohyby navc.
Nen divu. A to nejene proto, e Itlie a ve spojen se sladkm oborem, hraje v tto profesn kategorii svtov prim. Ale navc, jak je dobe znmo, Italov jsou skvli designei a ji samo prosted vstavnho arelu, je je umn situovno na tn lbivosti emocionlnho proitku, doke v jejich proveden zapsobit jako stela Amra, je spout lskou srdce dua milenc.
Ale snesme se ze sfry citovch vjem do pzemn reality a spolen, ji po pt, vstupme do veletrnch prostor riminskho SIGEPU.
Prohldka sekc SIGEP Arreda - vybaven provozoven a SIGEP Decora hodn napovdla tm, kte hodlaj sv provozovny inovovat, protoe zkaznk je, jak prav obchodn psychologie, pitahovn vdy nm novm. A prv zpsob vybaven a dekorac je nabzen tmi, kte si dokzali v italskm nronm konkurennm prosted vydobt prostor na hork vstavn pd italskho SIGEPU.
okolda s jejmi monmi, ba snad i nemonmi variacemi, mla svj rozshl prostor v sektoru ChocoSigep. Zde se nabzely k pohledu v rozshlm rozsahu suroviny, technologie, stejn tak i jejich praktick pedveden, vetn vroby okoldy t nejvy kvality.
Zpsob zhotoven cukrskch vrobk byl nepebern a kad si urit nael ten svj druh dezert, o nm by chtl zskat o poznatek vce.
... technika, technika, technika ..., jinak ani snad nazvat nelze sta pojednvajc o technice veho druhu majc spojitost s cukrskm oborem, kdy ne ve stovkch, ale po tiscch rozlinch stroj, a to chladcch , mrazcch, hntacch, lehacch, plncch, stkacch, smacch, atd., atd.
Ten, kdo by pijel , eknme pouze na dva dny, a chtl by se strojn tmatikou zabvat obrnji, patrn by nezvldl u nic jinho.
I to byla jedna z vstavnch tv mezinrodnho oborovho veletrhu SIGEP.
V obdobnm duchu meme hovoit o doplcch, je jsou s cukrskm odvtvm spjaty. A opt msto dlouhho popisovn lze uinit pouze jedin, a to uvst pslun odkaz na ji vyen, vrazem viz. ve.
Pokud mte provozovnu s potemnlm prostedm, nen problm se ppadn nechat ispirovat nsledujcmi obrzky.
Do dopkovho vtu nle i tento sortiment, kter bude jistotn velkou upoutvkou pro nae nejmen.