�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Veletrh G+H |
Autor: Jiøí Øezáè z Vìtrníku Datum vyd�n�: 12.04.2007 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=971 |
Mezinárodní veletrh G + H s obroèní periodou je zamìøen na gastronomii, hotelové služeby a veøejné stravování, které svým nezastupitelným významem vytváøí dynamické odvìtví v nìmž se prezentují oborové firmy... |
Mezinárodní veletrh G + H s obroèní periodou je zamìøen na gastronomii, hotelové služeby a veøejné stravování, které svým nezastupitelným významem vytváøí dynamické odvìtví v nìmž se prezentují oborové firmy pøivádìjící do hal pavilonù odborné publikum. Významnou souèástí veletržní gastronomie tvoøí technika vytváøející spojitost s provozem gastronomických zaøízení, vèetnì vybavení interiérù a výpoèetní techniky. Nedílnou souèástí brnìnských gastroveletrhù byla již po tøinácté nejvìtší èeská juniorská kulináøské soutìž Gastro Junior Nowaco Cup, poøádaná Asociací Kuchaøù a cukráøù ÈR v poøadatelské režii SOŠ a OU PaS Brno. V provedení mnohých tuzemských firem se návštìvníci mohli seznámit napø. s výrobou pravých èokolád a polev pro máèení mražených smetanových krémù a pekaøských a cukráøských výrobkù, s produkcí fondantové hmoty, instantních kakaových smìsí a nápojù. Výroba bonboniér, dezertù, snídaòových krémù, tyèinek a dalších. Dále veletrh umožòoval kontakt s firmami zabývající se výrobou snacksù, kulièek do polévky, smìsí sušeného ovoce nebo balení a dražování suchých plodù, oøechù a olejnatých semen. V kávovém segmentu se mimo jiné, prezentovala znaèka SEGAFREDO ZANETTI svojí evolucí ve službách chuti, jak hlásal reklamní slogan jejího výrobku. Tento italský výrobek s oznaèením SZO1,navržený firmou San Marco, pøedním výrobcem profesionálních kávovarù, vytváøející souèást koncernu Segafredo Zanetti. Kromì uvedeného se SEGAFREDO ZANETTI prezentovala nabídkou tøí druhù kávové nabídky, a to Mild, Extra Mild a Extra Strong Gastronomický trh nových èlenských státù EU roste (v Èeské republice meziroènì témìø o 7 %) a spolu s ním stoupají i nároky na kvalitu poskytovaných služeb. Trendem je výkonnìjší a technicky vyspìlejší zaøízení kuchyòských provozù, moderní technologie zpracování pokrmù, vysoká úroveò hygieny, kvalitnìjší vybavení a servis. Systémy managementu bezpeènosti potravin HACCP a ÈSN ISO 22000, TÜV SÜD Czech s.r.o. – semináø Tisková konference Svazu obchodu a cestovního ruchu Èeské republiky a ÈON – Moderní obchod V expozici Státního zemìdìlského intervenèního fondu v pavilonu A2 se prezentovalo 27 špièkových èeských výrobcù, nositelù ocenìní KlasA, jejichž výrobky jsou urèeny pro oblast gastronomie a veøejného stravování. Doplòkový program veletrhu G+H tvoøí pokaždé pøi jeho poøádání i nejvìtší juniorská gastronomická soutìž GASTROJUNIOR - NOWACO CUP.
zleva: J. Tykalová - M. Jaòour - A. Semerádová A. Semerádová M. Jaòour J. Tykalová |
Vytisknuto dne 03.12.2024 ze serveru |