�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Vnon recepty - Norimbersk pernk |
Autor: Datum vyd�n�: 09.12.2007 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=999 |
Med s cukrem povame do vzkypn a nechme vychladnout. Do msy prosijeme mouku a pidme vechny uveden suroviny od hebku po pomeranovou esenci a dn promchme. |
Suroviny 500 g medu Suroviny pro polevu Pprava Med s cukrem povame do vzkypn a nechme vychladnout. Do msy prosijeme mouku a pidme vechny uveden suroviny od hebku po pomeranovou esenci a dn promchme. Kuchask recepty naleznete na naem dalm portlu www.GastroNews.cz |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |