Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Prosím o radu' |
Od: Ládík Dortík |
Vloženo: 03.05.2013 20:30:54 |
Pokud vám jde o poctivý dort nebo dezert lze vyrobit doma 95% standartních výrobků ze základních KVALITNÍCH surovin ve výrobě se dnes používá i trochu (více) chemie která je dostupná sice pouze pro profesionální použití ale i značná část toho, se dá normálně koupit, pokud na korpus použijete standartní suroviny jako je čerstvé vejce, cukr, mouka + případně kvalitní kakao a olej, budete mít nejlepší korpus na světě ze směsí nikdy dobrý korpus neupečete, směs používaj odborníci co jsou líný dělat a práci si co nejvíce ulehčit... pokud na krém použijete mléko, cukr, žloutky, vanilku (nebo si to ulehčíte kukuřičným škrobem) bude to super jinak velké použití v lehkosti krémů skrývá obyčejná kvalitní smetana. Kupříkladu kterou když vyšleháte a promícháte s rozehřátou kvalitní hořkou čokoládou (min 50% kakaa) v poměru 2.5 : 1 a přidáte trochu své fantazie budete mít to co jste chtěla. Jinak je potřeba mít trocha toho umu a zkušeností, jinak v domácím prostředí při neznalostech vám to zabere nějakej ten čas zkoušení a expedimentování. Co se týče profesionálního vybavení pokud nechcete dělat 10-20 korpusu najednou tak vám stačí klasické domácí vybavbení i trouba. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|