Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kremrole' |
Od: Stana |
Vloženo: 04.10.2013 8:39:51 |
taky jsem kdysi slehala bilky v pare,potom mi moje spoluzacka vyucena cukrarka poradila tzv.rozvar je to otazka max.5min.a snih je krasne jemny,leskly a nejsou v nem citit krystakly cukru,postup je nasledujici,na jeden bilek je 7dkg jemneho cukru pisek tj.treba na 6bilku je 42dkg cukru.Uslehame bilky dotuha se spetkou soli a pak tretinu cukru tj14dkg zaslehame do tuhych bilku,mezitim si dame svarit zbyly cukr tj.28dkg s trochou studene vody do husteho rozvaru je to opravdu otazka 5min,nesmite dat hodne vody,tim dele se bude rozvar varit do husteho sirupu nerezovym ockem naberu bublinu pri vareni a fouknu,pokud se dela nekolik bublin zasebou jako bublkifuk okamzite varici smes slabym proudem zaslehavam do pevne uslehanych bilku s cukrem po zaslehani celeho rozvaru citite,jak se mnozstvi zvetsuje,poto vyslehejte do vlazna a naplnte kremrole,vcera se mi podarilo z12bilku naplnit 150stredne velkych kremroli a zadny cukr se Vam neprichyti na stranach kastrolu jako pri vareni v pare a uvidite,ze Vam snih bude vic chutnat |
|
|
|
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|