Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Odpalovaní těsto' |
Od: Johny |
Vloženo: 16.11.2013 22:06:22 |
Dobrý večer ...
Jarčo problém může být také v chladícím prostoru, kde potažené výrobky z pálené skladujete ... pokud je v lednici příliš vlhko, pak se fondán rozpouští a vy tudíž máte pod výrobky cukerný sirup ...
Fondánová poleva se nahřívá a podle potřeby ředí (vodou nebo cukerným rozvarem ... u větrníků přibarvuje "kulérem") ... při nahřívání by fondán neměl na prst pálit ... Jarčo, fondán by na výrobcích v cukrárnách neměl být tvrdý, ale lesklý a vláčný ... Pokud je fondán na výrobku matný a tvrdý, fondánová poleva je přehřátá ....
Mějte se fajne a případně napište ...
Johny |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|