Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Odpalovaní těsto'

Od: Johny

Vloženo: 16.11.2013 22:06:22

Dobrý večer ...

Jarčo problém může být také v chladícím prostoru, kde potažené výrobky z pálené skladujete ... pokud je v lednici příliš vlhko, pak se fondán rozpouští a vy tudíž máte pod výrobky cukerný sirup ...

Fondánová poleva se nahřívá a podle potřeby ředí (vodou nebo cukerným rozvarem ... u větrníků přibarvuje "kulérem") ... při nahřívání by fondán neměl na prst pálit ... Jarčo, fondán by na výrobcích v cukrárnách neměl být tvrdý, ale lesklý a vláčný ... Pokud je fondán na výrobku matný a tvrdý, fondánová poleva je přehřátá ....

Mějte se fajne a případně napište ...


Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.