Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: slahacka' |
Od: Johny |
Vloženo: 22.01.2014 16:36:07 |
Maria, doporučuji používat klasické ztužovače šlehačky které jsou běžně k dostání v obchodech a hlavně používat smetanu ke šlehání s minimálně 33% tuku, pokud seženete 40% o to lépe, více drží ... Jinak u žloutkové šlehačka dávkovat základní žloutkový krém 1 díl ku jednomu dílu pevně ušlehané smetany ...
Mělo by to zabrat ... používáme ten samý postup a šlehačka drží jak druhý den ...
Přeji úspěšné sladké tvoření ... Johny
|
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|