Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: slahacka'

Od: Johny

Vloženo: 22.01.2014 16:36:07

Maria, doporučuji používat klasické ztužovače šlehačky které jsou běžně k dostání v obchodech a hlavně používat smetanu ke šlehání s minimálně 33% tuku, pokud seženete 40% o to lépe, více drží ... Jinak u žloutkové šlehačka dávkovat základní žloutkový krém 1 díl ku jednomu dílu pevně ušlehané smetany ...

Mělo by to zabrat ... používáme ten samý postup a šlehačka drží jak druhý den ...

Přeji úspěšné sladké tvoření ... Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.