Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Jak na tenkou a křupavou čoko polevu?' |
Od: Jana |
Vloženo: 31.03.2014 9:44:41 |
Nechápu, co je na Figaro čokoládě na vaření "ble", zažila jsem mnohem horší polevy. Zkuste místo másla použít 100% tuk, nedělejte polevu moc hustou, a při správné teplotě rozpuštěné polevy to nemůžete pokazit. Indiány jsem dělala minulý týden s ještě levnější čokoládou, a s polevou taky nebyl problém, tenoučká, křupavá. Nakonec hořkou čokoládu klidně zkusit můžete, ale myslím, že s tím máslem nikdy tak úplně neztvrdne, tím pádem nekřupne. Ten ztužený tuk je na polevu lepší. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|