Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Tvrdé bonbony, cukrový rozvar' |
Od: puma |
Vloženo: 08.05.2014 1:36:09 |
Dobrý večer, chci udělat tvrdé bonbony a nejde mě to. ::)) Karamelové už umím, ale nejsem schopen svařit cukr na silný lom cca 135 st.c. Dávám na kilo cukru cca litr vody, svařuji pomalu, ale při cca 128 st. c mi začne cukr rekrystalizovat. Další otázka: Kdy přidat do rozvaru kyselinu citronovou, aroma a v jaké formě ? Uvítám i odkazy na stránky, kde se toto řeší. Pomohlo by mě přidat do rozvaru cca třetinu množství cukru glukozového sirupu ? Zabránil by ten glukozový sirup předčasné rekrystalizaci cukru a zároveň by to pak bylo ny silný lom ? tedy tvrdé bonbony? Díky za reakce. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|