Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Čokoládový krém do laskonek' |
Od: Johny |
Vloženo: 27.08.2006 19:27:06 |
Jestli se jednalo o těžký pařížský krém? - tady je recept - 280 g smetany ke šlehání s 33% tuku svaříme s 100 g cukru krupice a 60 g ztuženého pokrmového tuku - sundáme z plotny a zamícháme 80 g kakaového prášku a 140 g čokoládové polevy. Po mírném zchladnutí vše necháme v lednici přes noc uzrát a druhý den vyšleháme popř. trošku nahřejeme aby se nám hmota lépe vyšlehala. Přeji dobrou chuť! |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|