Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Piškotové věnečky' |
Od: Ludmila |
Vloženo: 20.10.2014 13:53:34 |
suroviny na pul kyla cukr krupice 0.150 g cukr moučka 0.075 g mouka hladká 0.230 g bílky čerstvé 0.175 g žloutky čerstvé 0.117 g
Výrobní postup: Vyšlehátesi žloutky s cukrem moučkou v pevnou hmotu. Pak si vyšleháte bílky s cukrem do sněhu. Vezmete si vyšlehané bílky a pomali je zamýcháváte do vyšlehaných bílku nakonec tam opatrne zamícháte mouku. Tvarujete hladkou trubičkou v sáčku před pečením posypete cukrem moučkou .pečemi při teplotě 220 C do zlatova . Tooto je přímo rept cekrářský |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|