Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Fondán'

Od: aja

Vloženo: 22.09.2006 13:46:50

Četla jsem Váš příspěvek a bohužel Vás musím opravit.Fondán přesněji Fondánová poleva základní neni hmota,ale poleva!Polotuhé až tuhé konzistence,bílé barvy,hladká,plastická.používá se na potahování punčových dortů,žloutkových věnečků,větrníků,indiánů a při výrobě mandlové a mléčné hmoty(tzv.mandlovky).Polevu lze barvyt a dochucovat.Základem polevy je cukr,který se svaří na let,přidá se solamil-kukuřičný škrob- a poté se vymíchá do bílé barvy.Pokud jste vyučen v oboru cukrář měl by jste všechny dámy vyvést z omylu,že Fondant je hmota která se dá vyvalovat.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.