Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Lámání polevy při krájení'

Od: jarka

Vloženo: 30.11.2014 16:04:37

Dobrý den,
zásadně do polevy se nepřidává tuk, přidejte smetanu na vaření a je po problému, Když nemáte smetanu, stačí mléko, říkám to z vlastní zkušenosti po x letech pečení, podívejte se na stránky domacidorty.com. Všechna poleva je takto dělaná, používám belgickou, je krásně hladká a je měkká, krásně se krájí. Přeji mnoho úspěchů.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.