Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Šlehání bílků /pusinky/' |
Od: Lenka |
Vloženo: 22.09.2015 13:05:43 |
Dobrý den, Jano. Děkuji Vám za radu. Návod na sníh do trubiček jsem pečlivě prostudovala a zkusím...dám vědět. Po pročítání různých webů a konzultací s profesionální cukrářkou jsem zjistila, že bude problém v cukru. Sama mi říkala, že má poslední 2 roky problém s rozpuštěním cukru ve sněhu, krémech, polevách atd. Prý je to hrubostí cukru a stářím. Tak se mi ulevilo, že nejsem úplné nemehlo. Doporučila mi koupit úplně nejjemnější cukr na pečení a zkusit. Když to prý nepůjde, tak udělat rozvar nebo zkusit nahřát v troubě - na pár minutek. Napíšu úspěchy nebo spíše neúspěchy :) Přeji pěkný den a DÍKY! |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|