Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kopečková zmrzlina' |
Od: Petr |
Vloženo: 24.11.2015 21:54:50 |
Ahoj, byl jsem na kurzu Gelato Professional School v Brně ve Frigomatu. Mají super mašinu FRIGOMAT TWIN CHEF...je ještě o dost dál než Bravo. Dost uvažuju o nákupu. Umí to nejen fantastickou zmrzlinu, ale taky kompletně cukrařinu (polevy, náplně, těsta, krémy, pasterizuje, omáčky, topingy, a fakt super) Oproti ostatním v té vrchní části i chladí, tedy myslím že je to opravdu jediný stoj na trhu který to umí, aniž by jsi musel něco přepouštět a špinit a tedy i čistit atd. CO jsem z toho jedl (zmrzlina, zákusky, krémy) tak byly naprosto fantastické. Kurz se mi strašně líbil a asi tam pojedu ještě na čokoládové kurzy. Dělají kromě kurzů o zmrzlině taky o čokoládě (pralinky, bonbóny, lanýže, tabulky, figurky ..) a taky cukrařinu. Jak českou tak zahraniční.. a tohle všechno ta jediná mašina zvládne. fakt super. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|