Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Cukrařská výrobna'

Od: K22

Vloženo: 01.03.2016 1:08:49

Dobrý den,
prosím o radu chtěla bych si založit vlastní výrobnu dortů a zákusku na zakázku,měla bych to pouze jako vedlejší příjem.Chtěla bych se zeptat jak je to s oddělením prostoru pro pečení a dohotoveni??Ještě ve škole jsme se učili,že prostory pro pečeni zákusku a dohotoveni musí být odděleny, ale na praxi v cukrárnach a u mého zaměstnavatele to tak nebylo.Vždy byla jen jedna místnost dohromady tak jak to tedy je?
A je potreba splnovat urcitou velikost prostoru?
A mohu popřípadě mít např.místnost na pečení ve,které bude jeden regál,který bude sloužit jako ,,suchý sklad'' ?
A když bych tuto výrobnu chtěla otevřít na místě bývalé restaurace tak stačí pouze na Krajskou zemědělskou a potravinářskou inspekci podat jen oznámení o začátku činnosti? Děkuji Vám za radu.
Katka


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.