Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Cukrařská výrobna' |
Od: K22 |
Vloženo: 01.03.2016 1:08:49 |
Dobrý den, prosím o radu chtěla bych si založit vlastní výrobnu dortů a zákusku na zakázku,měla bych to pouze jako vedlejší příjem.Chtěla bych se zeptat jak je to s oddělením prostoru pro pečení a dohotoveni??Ještě ve škole jsme se učili,že prostory pro pečeni zákusku a dohotoveni musí být odděleny, ale na praxi v cukrárnach a u mého zaměstnavatele to tak nebylo.Vždy byla jen jedna místnost dohromady tak jak to tedy je? A je potreba splnovat urcitou velikost prostoru? A mohu popřípadě mít např.místnost na pečení ve,které bude jeden regál,který bude sloužit jako ,,suchý sklad'' ? A když bych tuto výrobnu chtěla otevřít na místě bývalé restaurace tak stačí pouze na Krajskou zemědělskou a potravinářskou inspekci podat jen oznámení o začátku činnosti? Děkuji Vám za radu. Katka |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|