Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Snehove pusinky' |
Od: Dusan |
Vloženo: 20.07.2016 11:53:59 |
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať ohľadom sušenia snehových pusiniek. Akú teplotu, čas a spôsob treba zvoliť? Môj základný recept je 70g cukru kryštál na 1 bielok. Cukor pridávam 1/2 hm. kryštál a potom 1/2 z hm. cukrový rozvar. Šľahám pri izbovej teplote v sklenej mise, všetko je odmastené octom. Suším teplovzdušne cca 2 hodiny pri teplote 100 stupňov. Problém je v tom, že pusinky sú buď na povrchu lepkavé, alebo pri konzumácií vzniká húževnatý zvyšok v ústach. Za rady ďakujem. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|