Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Co se žloutky?' |
Od: lenka |
Vloženo: 16.01.2017 16:22:55 |
Dobrý den, našla jsem tu spoustu dobrých rad, tak alespoň nějakou taky vrátím. Žloutky se dají zmrazit a to tak, že je je vidličkou rozšleháme se solí. Na 4 až 6 žloutků se dává na špičku nože soli. Z mé vlastní zkušenosti vím, že jsou po rozmražení hustší a tenkrát jsem našla další radu, že se k nim má po rozmražení přidat kávová lžička oleje a pak normálně použít- což jsem udělala a funguje to. Se sněhem je to mnohem jednodušší, ten se má před zmražením jen lehce rozšlehat vidličkou a dát do nádoby, nebo sáčku zmrazit.Je pak opravdu jako čerstvý a jde krásně našlehat. Sníh zmražuju často, žloutky jen v nouzi nejvyšší a také mi většinou moc nezbývají- nicméně jde to.Ať se vám všem daří |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|