Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Temperování čokolády' |
Od: Petra |
Vloženo: 18.03.2017 10:34:33 |
Dobrý den, prosím o radu přesnost temperování čokolády. Potřebujeme vytemperovat mléčnou čokoládu 50% kakaa a máme digitální vpichovací teploměr, u kterého jsme zjistili, že má odchylku při měření cca +/- 2 C. Je možné, že se nám to kvůli toho nedaří ? Čokoláda má na sobě po zaschnutí vždy bílé fleky.... Jak moc důležitá je přesnost stupňů u temperování? Děkuji moc za odpověď Petra |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|