Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Surovinové bílky'

Od: Markéta

Vloženo: 14.07.2017 12:45:42


Já znražuji bílky pravidelně, dávám je do mrazničky, dokonce si odvážím kolik bílků budu potřebovat např. do štafetek, bílků atd. pak to rozdělním do plastik. krabic s víčkem, napíšu kolik je tam deka a co z toho mohu upéct. (ať pak nerozmražuji celou krabici a zase by mi něco zbylo..)Rozmrazím v pokojové teplotě, pak normálně našlehám bez problémů.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.