Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kokosky jako z cukrárny'

Od: Dáša

Vloženo: 13.02.2018 11:05:01

I já jsem se dostala k tématu "kokosky jako z cukrárny". Tedy ty s hnědým povrchem a uvnitř bílé a šťavnaté. Ráda bych je zkusila podle popisu od "olouszka", jen potřebuji doladit: bílky s cukrem mají být vyšlehané dotuha, než se přidá kokos? a marmeládu je asi dobré propasírovat přes sítko? a když přidám marmeládu, tak to obarvím a kokosky pak nebudou vevnitř bílé? Prostě bych tu přípravu musela vidět na vlastní oči. I tak děkuji za postup a zdravím
Dáša


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.