Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kokosky jako z cukrárny' |
Od: Dáša |
Vloženo: 13.02.2018 11:05:01 |
I já jsem se dostala k tématu "kokosky jako z cukrárny". Tedy ty s hnědým povrchem a uvnitř bílé a šťavnaté. Ráda bych je zkusila podle popisu od "olouszka", jen potřebuji doladit: bílky s cukrem mají být vyšlehané dotuha, než se přidá kokos? a marmeládu je asi dobré propasírovat přes sítko? a když přidám marmeládu, tak to obarvím a kokosky pak nebudou vevnitř bílé? Prostě bych tu přípravu musela vidět na vlastní oči. I tak děkuji za postup a zdravím Dáša |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|