Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Recept na nejlepší marcipán' |
Od: Vladimír Milt |
Vloženo: 10.03.2019 8:23:18 |
Dobrý den dělal jsem jednou v životě pravou mandlovou modelovací hmotu z glukózou a fondantem ta hmota se dělá tak že se svaří cukr, pak z odloupanými mandlemi drcenými na určitou teplotu do schladnuti se občas zamicha poté semele na melangeru ale postupně a poté když je hmota jemnější tak se postupně začne prodělávat fondán z glukózou ( skrobovym sirobem) a nakonec se to opatrně mele až do uplnne hladkosti takže jak chcete je to na vás jestli chcete napíši vám přesnou gramáž a recepturu modelovala mi z toho hodně šikovná kamarádka na modelování a říkala že je to super Jinak kdyby jste to chtěla vydet jak vypadají z toho výrobky tak je to na Výstava Život je sladký Cukráři jedou perníky vezou na internetových stránkách muzea V Plzni a Západočeského Cukrář Vladimír Milt. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|