Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Recept na nejlepší marcipán'

Od: Vladimír Milt

Vloženo: 10.03.2019 8:23:18

Dobrý den dělal jsem jednou v životě pravou mandlovou modelovací hmotu z glukózou a fondantem ta hmota se dělá tak že se svaří cukr, pak z odloupanými mandlemi drcenými na určitou teplotu do schladnuti se občas zamicha poté semele na melangeru ale postupně a poté když je hmota jemnější tak se postupně začne prodělávat fondán z glukózou ( skrobovym sirobem) a nakonec se to opatrně mele až do uplnne hladkosti takže jak chcete je to na vás jestli chcete napíši vám přesnou gramáž a recepturu modelovala mi z toho hodně šikovná kamarádka na modelování a říkala že je to super Jinak kdyby jste to chtěla vydet jak vypadají z toho výrobky tak je to na Výstava Život je sladký Cukráři jedou perníky vezou na internetových stránkách muzea V Plzni a Západočeského Cukrář Vladimír Milt.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.