Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Diabetická štafetka'

Od: Vladimír

Vloženo: 28.05.2019 23:46:31

Dobrý den jsem cukrář a sběratel starých cukrářských věci a receptů ptal jsem se paní která dělala v jedné cukrárně za komunistů kde dělali dia výrobky a dala mi normy dia výrobku pro cukrasky provozovny které byly pod potravinami Plzeň město , Korpusové pláty jsou tam psaný následovně - vejce čerstvá 6,280 g.,Sorbit 1 ,070 g.,mouka hladká 3,850,voda pitná 1,070g, prášek do pečiva 140 g . žloutky se zamíchají zvodou
a jednou třetinou mouky ,mezitímm se ušleháme sníh spostupnim přidávání sorbitu až je snich tuhý přidáme a lehce zamícháme do žloutků nna konec přidáme zbytek mouky zkypricim práškem a dáme péct na 180 c PS nemám vyzkoušeno ale ta paní to před cca 40 léty dělala a říkala že byl pěkné pláty tak uvidíte mám i spoustu jiných receptů na dia ztich norem ale nemám nic vyzkoušené snad jsem vám pomohl


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.