Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Agar'

Od: Jasl

Vloženo: 20.09.2019 15:55:23

Prosím o radu. Máme doma pár vegetariánů. Ovšem také máme rádi dorty, nebo zákusky, na které je třeba želatina. Všechny želatiny jsou živočišného původu. Moje svědomí mi nedovolí tam nacpat želatinu a dělat jako by nic. Vitana nedávno začala dodávat na trh Agar. Může mi prosím někdo poradit jak s ním pracovat při přidávání do šlehačky? Nebo se u nás dělával dortík, piškot, marmeláda a vysoká vrstva jogurt (ovocný, nebo bílý) šlehačka, želatina a do té hmoty zamícháno ovoce např, borůvky. Udržel by to Agar? Hlavně mě zajímá to ztužení šlehačky. Jak na to?
Děkuji za každou radu.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.