Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Agar' |
Od: Jasl |
Vloženo: 20.09.2019 15:55:23 |
Prosím o radu. Máme doma pár vegetariánů. Ovšem také máme rádi dorty, nebo zákusky, na které je třeba želatina. Všechny želatiny jsou živočišného původu. Moje svědomí mi nedovolí tam nacpat želatinu a dělat jako by nic. Vitana nedávno začala dodávat na trh Agar. Může mi prosím někdo poradit jak s ním pracovat při přidávání do šlehačky? Nebo se u nás dělával dortík, piškot, marmeláda a vysoká vrstva jogurt (ovocný, nebo bílý) šlehačka, želatina a do té hmoty zamícháno ovoce např, borůvky. Udržel by to Agar? Hlavně mě zajímá to ztužení šlehačky. Jak na to? Děkuji za každou radu. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|