Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Nová cukrářská kniha pomoc' |
Od: Vladimír |
Vloženo: 06.03.2020 19:11:00 |
Dobrý den, jsem cukrář, a teď byla vydaná nová cukrářská kniha, nechci jmenovat ale asi všichni v jakou myslím, akorát mě v té knize zaráží ta špaldová mouka, nejsou potom korpusy a těsto tuší? A nebo se chová skoro stejně jako normální mouka? Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti se špaldovou moukou, kolikrát jsem dělal recepty starých cukrářů recepty a vždy se podařily, ale špaldová mouka to je pro mě tabu, tak se chci zeptat jaký s tím lidi mají zkušenosti,jinak si myslím že je to velký úspěch když po dlouhé době vyšla konečně cukrářská kniha, i když trochu na můj vkus víc moderní, ale pravá cukrářská kniha, což je v dnešní době vzácnost, a vážím si toho, cukrářských knih moc není jsou buď učebnice pro cukráře, a jinak nic moc nového se neděje, |
|
|
|
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|