Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Nová cukrářská kniha pomoc' |
Od: Huska |
Vloženo: 16.03.2020 13:32:48 |
Krásný den, trochu jste mě naladil novou cukrářskou knihou a tak jsem začal googlit, kdo, kde a co vydal. Myslím, že jsem tu pravou našel, jelikož se to v ní hemží špaldovou moukou :-). Bohužel pro mne asi tato kniha nebude, protože jsem věrný opravdové české cukrařině (tato kniha to má sice v názvu, ale myslím, že je to jen marketingový tah). Každopádně k vaší otázce. Jsem si jistý, že korpusy budou tužší a ne tak nadýchané, také si všimněte, že do většiny korpusu přidává prášek do pečiva, což při klasické mouce není třeba. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|