Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Marlenka' |
Od: Helena |
Vloženo: 19.12.2006 8:52:44 |
Tak já se přidám do diskuze. Pekla jsem Medovník od "Mary" viz.výše a opravdu se to povedlo. Jen nedávat tolik mouky a péct opravdu tak 2 minuty. Dokonce to dělám jako vánoční cukroví, jen 2 tenké placky spojené krémem, nahoře drobečky a pokrájené na malé čtverečky a můžu se pochlubit jen se po tom zapráší. I když ta Marlenka - Medovník chutná, nemůžu si odpustit poznámku kterou již tady jednou psal Johny (skvělý příspěvkář) - není lepší se zamyslet a opravdu "zalovit" v českém cukrářství a vymyslet nebo vylepšit nějaký český zákusek? Jak dokonce říká i paní Mirka Slavíková (světoběžník) - není nad českou kuchyni, české cukrářství... proč pořád koukat za hranice? P.S. Medovník mi samozřejmě chutná, nic proti němu, ale což tak místo něho udělat laskonky opravdu s griliášovým krémem a ne s drobečkama jak je popisováno v příspěvku "Krém do laskonek"? Já to totiž pořád nemůžu rozdýchat. Asi se ještě musím hodně učit (a asi to špatné....) :) |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|