Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Marlenka'

Od: Helena

Vloženo: 19.12.2006 8:52:44

Tak já se přidám do diskuze. Pekla jsem Medovník od "Mary" viz.výše a opravdu se to povedlo. Jen nedávat tolik mouky a péct opravdu tak 2 minuty. Dokonce to dělám jako vánoční cukroví, jen 2 tenké placky spojené krémem, nahoře drobečky a pokrájené na malé čtverečky a můžu se pochlubit jen se po tom zapráší.
I když ta Marlenka - Medovník chutná, nemůžu si odpustit poznámku kterou již tady jednou psal Johny (skvělý příspěvkář) - není lepší se zamyslet a opravdu "zalovit" v českém cukrářství a vymyslet nebo vylepšit nějaký český zákusek? Jak dokonce říká i paní Mirka Slavíková (světoběžník) - není nad českou kuchyni, české cukrářství... proč pořád koukat za hranice?
P.S. Medovník mi samozřejmě chutná, nic proti němu, ale což tak místo něho udělat laskonky opravdu s griliášovým krémem a ne s drobečkama jak je popisováno v příspěvku "Krém do laskonek"? Já to totiž pořád nemůžu rozdýchat. Asi se ještě musím hodně učit (a asi to špatné....) :)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.