Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kokosky jako z cukrárny' |
Od: olouszek |
Vloženo: 21.12.2006 10:45:10 |
Hezký den mbao,ty kokosky s praskem na povrchu se vyrábějí opravdu jen z cukru krupice, bílků, kokosu a meruňkové marmelády. Je ale třeba dodržet tech. postup.Napíši Vám recept. cukr krupice 0,656kg bílky tekuté 0,328 kg kokos strouhaný 0,328 kg meruňková marmeláda 0,016 kg Tato skladba surovin je na cca 50 ks velkých kokosků, předpokládám, že si tuto váho přenormujete na svojí potřebu. Tech postup: Bílky s cukrem se za stálého šlehání nahřívají na teplotu 60°C. Nutno dodržet teplotu. Pak do směsi nasypu jemně mletý kokos a marmeládu, a bez nahřívání promíchám. Stříkám sáčkem s hladkou trubičkou a peču při 200°C. Před vyšleháním bílků si 1/3 dám bokem na případné pozdější doředění hmoty a lépe kokosky stříkat na plech s papírem. Pokud je hmota dobře udělána vytvoří se charakteristický prask na povrchu. Pokud je hmota příliš řídká kokosky se při pečení roztečou. Tak dílu zdar a hodně štěstí při výrobě. Totot je zaručený recept je vytáhnutý z podnikových norem, tak by měl být výsledek 100%, vždyť podle toho už hromadu let vyrábí cukrárny. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|