Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: chlebový kvásek' |
Od: Zdeněk |
Vloženo: 06.01.2007 18:54:41 |
Zdravím,dělám doma chleba a na 250 ml zákvasu budu potřebovat 125 g hladké mouky a 125 g vody,dám to do zavařovací sklenice,promíchám a nechám to stát při pokojové teplotě 12-24 hodin a pak to dám do ledničky na 5 dní. V pondělí si zamíchám zákvas,ve středu si to dám do ledničky a v neděli peču chleba,nechávám to stát 2 dny,podle mého vůně zákvasu byla málo výrazná,ale to záleží na každém zvlášť,samozřejmě je více receptů na zákvasy,mám to z francouzské knížky o chlebu,tak ať to vyjde. Zdraví Zdeněk |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|