Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Zivot bez cukrarny' |
Od: Silvie |
Vloženo: 03.12.2004 20:47:49 |
Mila Nadio, ziju take v cizine-v SRN-coz je vpodstate pekarska velmoc,takze se shanenim ingredieni nemam problemy.Mouku a maslo ale kupuju v americkem obchode a kdyz jsme v USA,divam se v obchodech po evropskych produktech,ze kterych se da pect. Na peceni se mi skvele osvedcila All purpose flour od Gold Meda,coz je americka mouka.Pokud se da sehnat i v Kanade,zkuste ji! Na vanocni cukrovi zase pouzivam Lurpak unsalted butter a to i v pripade,ze v receptu je uvedeny margarin. Jinak u masla se ridim procenty tuku,coz ma byt 85%.Cokoliv jineho pouziteho na peceni muze zmenit vysledek.Taky se mi osvedcilo chodit nakupovat(myslim v USA) k drobnym soukromym prodejcum;mnohdy i treba Turci prodavaji evropskou mouku apod.a clovek by to u nich nikdy nehledal! Doporucuji podivat se na netu na www.penzeys.com ! Maji skvely vyber ve vanilce a skorici;predevsim jejich Vietnamese Cassia je naprosto nedostizna! Verim,ze dodavaji i do Kanady! Jinak mohu Vas ujistit,ze kdykoliv jsem v CR,stejne si nakoupim krabici venecku,spicek,kremroli a vsech tech ceskych dobrot a uplne straslive to sama "spraskam" za 2 dny:-)! Cert vem kalorie! Nic naplat,nemecke cukrovi nikdy nebude chutnat jak ceske ! |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|