Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kokosky jako z cukrárny'

Od: Hav

Vloženo: 02.06.2007 13:42:14

Dobrý den, jsem amatér a peču doma, recept na kokosky mám tento -
13dkg kokosu
35 dkg krupicového cukru,
7 bílků - 4 na spojení hmoty, 3 na rozředění hmoty
4 dkg hrubé mouky
Cukr, kokos a 4 bílky se dobře promíchají, směs se zahřeje ve vodní lázni za stálého míchání, až jde dobře ode dna. Potom se odstaví a nechá vychladnout. Vychladlá hmota se dobře promíchá s 3 bílky a moukou. Z hustší polotekuté hmoty se na plech vyložený papírem na pečení stříkají menší hromádky. Pečou se nejprve při 140°C v pootevřené troubě (popraskají), dopékají se při asi 110°C v zavřené troubě.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.