Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kokosky jako z cukrárny' |
Od: Hav |
Vloženo: 02.06.2007 13:42:14 |
Dobrý den, jsem amatér a peču doma, recept na kokosky mám tento - 13dkg kokosu 35 dkg krupicového cukru, 7 bílků - 4 na spojení hmoty, 3 na rozředění hmoty 4 dkg hrubé mouky Cukr, kokos a 4 bílky se dobře promíchají, směs se zahřeje ve vodní lázni za stálého míchání, až jde dobře ode dna. Potom se odstaví a nechá vychladnout. Vychladlá hmota se dobře promíchá s 3 bílky a moukou. Z hustší polotekuté hmoty se na plech vyložený papírem na pečení stříkají menší hromádky. Pečou se nejprve při 140°C v pootevřené troubě (popraskají), dopékají se při asi 110°C v zavřené troubě.
|
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|