Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Normy zakusku'

Od: Tomas Sedlacek

Vloženo: 01.03.2005 1:14:52

Existuje kniha, stejne jako jsou normy , resp. receptury studenych a teplych pokrmu, tak s cukrarskymi vyrobky.
Pro vlastni zakusky by v provozovne mely byt pro kontroly tzv. vlastni kalkulace, stejne jako treba v restauraci pro jidla, ktera nenajdete ve vyse zminovanych publikacich.
Tato kalkulace by mela obsahovat vahy a rozpis surovin pouzitych pri priprave, vyrobni postup, rozpis vahy jednotlivych porci ?a take ceny? - s cenou si nejsem jisty.
Vlastni kalkulace prodavanych vyrobku jsou pouzivany napr. kdyz normy uvadi hmotnost porce 150 g a vy chcete hostum/zakaznikum nabizet porci o vaze 200 g, nebo napr. kdyz maji v restauraci "Petrova syrova pochoutka", tak musi byt kontrole k nahlednuti vlastni kalkulace/receptura.
Tomas Sedlacek


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.