Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Karamelizace kondenz.mléka' |
Od: Alena |
Vloženo: 15.04.2005 8:48:07 |
Ještě Vám chci poradit.Toto mléko připravuji již mnoho let.Opravdu se vaří 2 hod neotevřené.Plechovku pokládám naležato do hrnce a nálepku (pokud jde těžko) ani nesundávám, ona se sama odlepí.Jen kontroluji dostatek vody.Když ta plechovka je postavená vznikájí pod ní bublinky a ty pak nadzvedávají tu plechovku a je u toho rachot.Používám toto zchlazené, zkaramelované mléko jak do krémů, tak je výborné do přípravy vaječného koňaku.Recept popřípadě zašlu. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|