Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Proč praskají indiánky' |
Od: Johny |
Vloženo: 23.04.2005 9:43:36 |
Rad bych se zeptal jestli použiváte při výrobě bilkoveho krému sušene nebo čerstvé bilky. Slyšel jsem, že při výrobe indianu ze sušenych bilku, krém sesedá a tím praská i čokoláda. A jaký poměr cukru a bilku dávate? My používáme poměr bilky 1 : cukru 2, přicemž 2/3 cukru svařit na silny let. Domnivám se, že v čokoladové polevě problém nebude. Carla nám zcela vyhovuje i na potahovaní indiánků. Poměr ředění čokolád. polevy Carla u nás je - Carla 7,500 kg : ztuž. tuk 2,500 kg. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|