Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: tvarohové koláče'

Od: ok

Vloženo: 27.10.2007 23:02:27

Musím se podlouhé době ozvat!
Koláče se daří čím dál tím víc ,stále zlouším ,a zkouším.Do tvarohu jsem začala přidávat hrubou krupici(zdá se mi to lepší než puding.prášek)bylo mi pozazeno ,že mám do tvarohu přidat ještě i máslo -jaký to tam bude mít ,ale význam?Nebudete to tést ještě víc? ,myslím ,že ta krupice je chut'vě dobrá a tolik se mi ten tvaroh nevytrácí.
Ještě bych se chtěla poradit ,jak na těsto -klasické kynuté,může se do těsta přidávat sádlo ,nebo jaký tuk je lepší pro vláčnost a křehkost koláčů po upečení(dávat více druhů /olej a sádlo nebo jen jeden tuk!!/?A co je polívat ještě máslem z rumem,má to nějaký význam pro křehkost a chut'?
děkuji.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.