Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Fondán'

Od: Tomas Sedlacek

Vloženo: 10.06.2005 4:03:20


Zde je slibeny recept na Fondant urceny k potahovani dortu:

1 balicek zelatiny-1 pol. lzice
1 polevkova lzice oleje
2 polevkove lzice ztuzeneho tuku
1 kilogram mouckoveho cukru
/1 dcl fruktozovy sirup/

zelatinu rozpustte v 1 dcl vody. V mise nebo mixeru smichejte vsechny ingredience, pridejte zelatinu a zpracujte na hladkou hmotu.
Pokud nemate zmineny sirup, pridejte ztuzeny tuk.
Uchovavejte pod folii v chladnicce, pracovni plochu a valecek posypejte skobovou mouckou, jinak se bude lepit a lepit.
Na dort doporucuji tloustku platu cca. 3-5 mm silnou, tenci se trha.
Pri nanaseni na dort navinte rozvaleny plat na valecek a preneste na korpus.

Tomas Sedlacek


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.