Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Proč zvlhne kakao?' |
Od: Helena |
Vloženo: 24.11.2007 10:11:40 |
Mně ještě nikdy nezvlhly brambůrky. Udělám buflery, naplním kakaovým krémem, obalím v marcip. hmotě, nebo v hmotě K2, a "prokoulím" je v kakau. Nikdy mi nezvlhly, používám kakao co je normálně v obchodech, nebo cukrářské tmavé kakao, ale jelikož je moc tmavé, tak opravdu většinou obyčejné kakao z obchodu. Žádné granko!! Jinak opravdu nevím čím toje. Možná uskladněním?? |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|