Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Proč zvlhne kakao?'

Od: Helena

Vloženo: 24.11.2007 10:11:40

Mně ještě nikdy nezvlhly brambůrky. Udělám buflery, naplním kakaovým krémem, obalím v marcip. hmotě, nebo v hmotě K2, a "prokoulím" je v kakau. Nikdy mi nezvlhly, používám kakao co je normálně v obchodech, nebo cukrářské tmavé kakao, ale jelikož je moc tmavé, tak opravdu většinou obyčejné kakao z obchodu. Žádné granko!!
Jinak opravdu nevím čím toje. Možná uskladněním??


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.