Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Proč zvlhne kakao?' |
Od: Helena |
Vloženo: 25.11.2007 10:35:09 |
"Javes" - a obalujete ty piškoty v marcip. hmotě?? Protože já jsem např. nedávno dělala dosti velký výrobek obalený celý v marcipánu, a chtěla jsem aby vypadal jako sametový, tak jsem ho obalila v kakau a ještě jsem ho válela v kakau, vypadal opravdu jako samet, a i přesto, že jsem ho dala na celou noc do lednice tak vůbec se s ním nic nestalo! Byl pořád stejný!. Takže mě vůbec už nenapdá čím to je. Jedině, když dáváte kakao přímo na krém, tak vím že zvlhne, ale na marcip. hmotě, nebo K2 NE !! |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|