Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Proč zvlhne kakao?'

Od: Helena

Vloženo: 25.11.2007 10:35:09

"Javes" - a obalujete ty piškoty v marcip. hmotě??
Protože já jsem např. nedávno dělala dosti velký výrobek obalený celý v marcipánu, a chtěla jsem aby vypadal jako sametový, tak jsem ho obalila v kakau a ještě jsem ho válela v kakau, vypadal opravdu jako samet, a i přesto, že jsem ho dala na celou noc do lednice tak vůbec se s ním nic nestalo!
Byl pořád stejný!. Takže mě vůbec už nenapdá čím to je.
Jedině, když dáváte kakao přímo na krém, tak vím že zvlhne, ale na marcip. hmotě, nebo K2 NE !!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.