Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Proč zvlhne kakao?'

Od: Tomas Sedlacek

Vloženo: 26.11.2007 11:44:56

Rekl bych ze to bylo zpusobeno maslem ve vasi obalovaci hmote - falesnem marcipanu.
Recept na nej, ktery pisete je celkem casty, ale zkuste jej udelat ze stejneho mnozstvi polotucneho sus. mleka a mouckoveho cukru, par kapek mandlove prichuti a po velmi malych davkach vody, ale s tou opatrne, opravdu doslova po kapkach.

Jednak bude belejsi, ne tolik mastny, ale jinak to ani nepoznate. Pokud tedy nepouzijete pravy marcipan samozrejme.

S pozdravem,

Tomas Sedlacek


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.