Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Proč zvlhne kakao?' |
Od: Tomas Sedlacek |
Vloženo: 26.11.2007 11:44:56 |
Rekl bych ze to bylo zpusobeno maslem ve vasi obalovaci hmote - falesnem marcipanu. Recept na nej, ktery pisete je celkem casty, ale zkuste jej udelat ze stejneho mnozstvi polotucneho sus. mleka a mouckoveho cukru, par kapek mandlove prichuti a po velmi malych davkach vody, ale s tou opatrne, opravdu doslova po kapkach.
Jednak bude belejsi, ne tolik mastny, ale jinak to ani nepoznate. Pokud tedy nepouzijete pravy marcipan samozrejme.
S pozdravem,
Tomas Sedlacek |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|