Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: pastovitá glukóza' |
Od: spickaspicka |
Vloženo: 28.11.2007 17:31:59 |
našla jsem tenhle recept snad to pomůže :-)
454g . bílé čokolády, 142g glukózy ( v lékárně pod názvem Glukopur), 57g cuker. rozvaru ( krystal + voda v poměru 1:1 přivést k varu a rozpustit a vychladit).
Čokoládu nalámeme do hrnku a v horké vodní lázni rozpustíme. V jiné nádobě smícháme glukózu a rozvar a zahřejeme na teplotu 32 stupňů. Směs nalijeme na čokoládu, která má pokojovou teplotu a dobře rozmícháme. Přikryjeme igelitem a necháme 24 hod. stát při pokojové teplotě. Druhý den propracujeme a modelujeme růžičky apod.
|
|
|
|
Dnes je pondělí pondělí 7. dubna 2025
svátek slaví Heřman a Hermína, zítra Ema
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|