Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Laskonky'

Od: Jana

Vloženo: 28.11.2007 19:44:46

Neváhejte a pečte je jedině na papíře! Já je jinak nedělám, nikdy s tím není problém, jenom je nechte na papíře do vychladnutí, pak z něj odskakují samy. Když je někdy rvu honem ještě teplé, bývají přichycené v prostředku. Peču je ve středně teplé troubě při zavřených dvířkách, dokud nenaskočí, a pak dvířka pootevřu a zastrčím do nich vařečku na stojato, aby pára unikala ven. Krásně doschnou a zůstanou naskočené, netrvá to nijak dlouhoů, možná celé tak 10-15 minut, ale to nevím přesně.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.