Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Laskonky'

Od: Helena

Vloženo: 30.11.2007 14:31:32

Pro p. Oloušek: Já si ve skrytu duše myslím, že to bude ten problém který popisujete, protože někdy mi to šlo z plechu, většinou ne, dříve jsem měřila rozvar cukru teploměrem, teď už ne, dělám podle oka a asi problém je v pečení, protože každá kniha uvádí něco jiného: Zprvu péct silněji, pak jen sušit, pak že zase jen sušit, pak jen věta: Pečeme při 180 st. 20 min. (to bych je měla teda zcela hnědé!), no prostě zkouším el. troubu zezdola (aby povrch zůstal bílý), pak se mi osvědčil ventilátor, to jde nejlíp, ale problém je že uvnitř nejsou vysušené.
Prosím teda o ještě jednu radu - jak správně je pečete Vy??? Já vím, že záleží na troubě, ale stačilo by mi popsat jestli silnější trouba, nebo sušit při otevřené troubě atd... Děkuji Vám !!!!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.