Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Laskonky' |
Od: oloušek |
Vloženo: 02.12.2007 16:04:49 |
K pečení laskonek napíšu jentolik. V práci pečení laskonek máme vychytané, ale doma mi taky trochu trvalo než jsem se s troubou poprala. Peču laskonky kolem 140°C, nechávám zapnutou jen spodní spirálu, aby povrch laskonky se neuzavřel cukrovou krustou a nemohla by odcházet voda z korpusu při pečení. Plech peču na co nejvyšším roštu a v průběhu pečení teplotu ještě snižuji. Opravdu záleží na typu pece, u horkovzduchu teplota ještě nižší, a hlavně jak jsem psala srávná hustota cukrového rozvaru. Co se týká skladování korpusu paní PAW jak píše že nahřívá sníh, to není zapotřebí, tak se dělají kokosky, jenutno dobře vyšlehat bílky a zalít cukrový rozvar. Skladovat korpusy opravdu v suchém prostředí ( ne kde je vlhko, korpusy okamžitě natahují vlhkost ze vzduchu). Pokud korpusy hned neplníte zkusila bych je proložit papírem. Snad jsem alespoň trochu pomohla. |
|
|
|
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|