Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Proč praskají indiánky' |
Od: Jana |
Vloženo: 04.01.2008 18:33:44 |
Každý cukrář snad ví,že je zákázáno tvořit indiány z čerstvých bílků. Sušené se ředí v poměru 0.10kg bílek a 0.70kg vody.Je lepší nechat je den namočené. Receptura 1/2 l bílek a 0.50kg krupice,dál 1kg na rozvar.Někdo používá jahodový protlak,jiný marmeládovou směs ředěnou vodou.Ocet. Indiáni mě praskají pouze když jsou dlouho po vychlazení venku z chladících boxů,např.při expedici. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|