Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Snese se krém na dort s marcipánem?'

Od: simina

Vloženo: 11.01.2008 12:31:06

Podle datumu vidím že je už pozdě,ale třeba se tato rada hodí někomu jinému.Já mám taky špatné zkušenosti s potahováním marcipánem,z boků mi stejká,naposledy jsem měla potáhlou panenku a do rána mi celá sukně ztekla(ale je pravda že jsem měla už málo marcipánu a tak byl tenký),tak jsem ji ozdobila krémem a dětem se líbila ještě víc než předtím.Zrovna včera jsem dělala poprsí a protože jsem měla obavu co by mi na tom marcipán udělal,tak jsem celý dort potřela štětcem s měkým chlupem čokoládou z pytlíku co je rychletuhnoucí, naředěnou slunečnicovým olejem(pěkně se s ní pracuje,netuhne pod rukou a po ztuhnutí jde pěkně krájet-bílá se dá i obarvit),já použila 1bílou a asi půl pytlíku oříškové a malinko jsem to přibarvila červenou.Takže to vypadalo jako opálené tělo.Po ztuhnutí,trvá to chvíli,jsem to ozdobila růžovočerveným krémem a malými stříbrnými perličkami jsem posypalapodprsenku,z velkých udělala dvojitý náhrdelník a výsledek byl úžasný,nad má očekávání.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.