Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: koblihy' |
Od: oloušek |
Vloženo: 31.01.2008 10:20:59 |
pokud máte děličku, ketrá jen dělí těsto a nestáčí kuličky, asi bych se přiklonila k variantě rozdělit na děličce a stočit kuličky ručně. Líp si uhlídáte váhu výrobku. U vypichování je ve vetčím množství problém se zpracováním odkrojků, nevykynuté těsto se špatně vyvaluje. Ztužené kuličky musíte nechat nakynout a pak smažit. Nemusí se nijak rozplacávat, pokud děláte koblihy. Co se týká smažení pokud máte elekrické pánve, ketré drží teplotu je lepší 100% tuk, vydrží vyšší stupeň přepálení než olej. Ale i tak musíte sledovat kvalitu tuku, z hygieny se většinou ptají jak často měníte tuk a zda děláte test, jestli je tuk přepálený. Snad jsem alespoň trochu pomohla |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|