Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: koblihy'

Od: oloušek

Vloženo: 31.01.2008 10:20:59

pokud máte děličku, ketrá jen dělí těsto a nestáčí kuličky, asi bych se přiklonila k variantě rozdělit na děličce a stočit kuličky ručně. Líp si uhlídáte váhu výrobku. U vypichování je ve vetčím množství problém se zpracováním odkrojků, nevykynuté těsto se špatně vyvaluje. Ztužené kuličky musíte nechat nakynout a pak smažit. Nemusí se nijak rozplacávat, pokud děláte koblihy.
Co se týká smažení pokud máte elekrické pánve, ketré drží teplotu je lepší 100% tuk, vydrží vyšší stupeň přepálení než olej. Ale i tak musíte sledovat kvalitu tuku, z hygieny se většinou ptají jak často měníte tuk a zda děláte test, jestli je tuk přepálený. Snad jsem alespoň trochu pomohla


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.