Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: koblihy' |
Od: Oloušek |
Vloženo: 06.02.2008 9:10:01 |
nevím zda pomohu, u koblih hodně záleží na receptůře. Pokud děláte ze směsi od nějaké firmy, tak je třeba kouknout zda vše surovinově sedí. Co je hodně důležité tak opravdu do těsta dávat rum, není to proto aby se těsto prodražilo, jak jsem už mnohdy slyšela, ale halvně proto, že rum zabrání nasáknutí tuku do těsta, pak nejsou koblihy tak mastné. Co se týká smažení, tak hodně záleží na typu smažící pánve.my měli poloautomaty a teplotu jsme měli sledovanou digi, teploměrem.Spíš než olej na smažení zkuste 100%tuk vydrží větší bod zahřátí. Zkuste si také odkontrolovat kynutí.Asi bych ale začala u té receptůry, tam si myslím že bude zakopaný pes. Bohužel neznám vaše složení receptůry tak více nedovedu poradit. Pokud by jste ještě potřebovala poradit tak klidně napište. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|