Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: koblihy'

Od: Oloušek

Vloženo: 06.02.2008 9:10:01

nevím zda pomohu, u koblih hodně záleží na receptůře. Pokud děláte ze směsi od nějaké firmy, tak je třeba kouknout zda vše surovinově sedí. Co je hodně důležité tak opravdu do těsta dávat rum, není to proto aby se těsto prodražilo, jak jsem už mnohdy slyšela, ale halvně proto, že rum zabrání nasáknutí tuku do těsta, pak nejsou koblihy tak mastné. Co se týká smažení, tak hodně záleží na typu smažící pánve.my měli poloautomaty a teplotu jsme měli sledovanou digi, teploměrem.Spíš než olej na smažení zkuste 100%tuk vydrží větší bod zahřátí. Zkuste si také odkontrolovat kynutí.Asi bych ale začala u té receptůry, tam si myslím že bude zakopaný pes. Bohužel neznám vaše složení receptůry tak více nedovedu poradit. Pokud by jste ještě potřebovala poradit tak klidně napište.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.