Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: koblihy'

Od: ajša

Vloženo: 06.02.2008 20:09:33

Koblihy děláme z klasického kynutého těsta ,ze směsi ne.
Máte asi pravdu ,dneska jsem dala asi o 3dkg rumu více a byli lepší ,také jsem je smažila na menší teplotě(nebo tedy menším stupni) a dodržela tak 3min z každé strany,a byli mnohem lepší ,už nebyli tak pokrčené.také ten 100%tuk je více vhodnější na to smažení ,z toho oleje byli takové opravdu hodně masné i na oko.
Již jem oslovila firmu která směsi na koblihy nabízí ,ale obávám se že náš zákazník bude chtít klasiku ,a jakmile zjistí ,že chut' je stejná jako všude jinde ,tak to bude špatně.Ale uvidím .


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.